HUFBAU Építőanyag- és barkácsáruház 1. szülinapi parti

Hamarosan eljön a nap, eljön a pillanat, hogy együtt ünnepeljünk egy különleges alkalmat, a veszprémi Hufbau Építőanyag- és barkácsáruház 1. szülinapját. Különleges az alkalom, mert egy helyi családi vállalkozás régi álma valósult meg egy évvel ezelőtt, az áruház megnyitásakor. Igazán mégis az teszi különlegessé 2023. május 13. szombatot, hogy Veled, a családoddal, a barátaiddal együtt tölthetünk egy csodálatos, vidám napot, ahol rengeteg szórakozási lehetőséget biztosítunk kicsiknek és nagyoknak, hogy feledhetetlen élményben legyen részetek. Ünnepeljünk együtt!

Sok szeretettel meghívunk a veszprémi

HUFBAU Építőanyag- és barkácsáruház

1. szülinapi partijára!

Időpont: 2023. május 13. szombat 10:00 – 16:00

Helyszín: Veszprém, Tartu u. 1.

A belépés és a program ingyenes.

Számtalan vidám programmal készülünk a gyerekek és a felnőttek számára is. Ezért biztosak vagyunk abban, hogy Te is önfeledten fogsz szórakozni, 10 órától egészen 16 óráig.

Termékbemutatók I Ugrálóvár I Monster Truck verseny

Méz Rádió kitelepülés I Horgász játék I Csavarbehajtó és

szegbeverő verseny I Ünnepi torta I Arcfestés I Darts I Helyszíni kívánságműsor

Egyedi ajánlatok, akciók I Kapura rúgás és dobás I Ugrálókötél I Tűzoltó bemutató

Lufi hajtogató bóhoc I Bűvöskocka kirakó I Labdavezetés I Street Food

Értékes nyeremények, ajándékok I Állatsimogató

Szerencse kerék I Dobókockás nyereményjáték

Válassz kedvedre a számtalan, vidám program közül! Tedd próbára az ügyességedet, a gyorsaságodat, akár a szerencsédet vagy „csak” légy boldog és önfeledt!

Programok:

10:00 Érkezés – Légy az elsők között!

Érdemes az elsők között érkezned, mert az első 100 helyszíni regisztráló garantált ajándékot kap! Továbbá a helyszíni regisztrációval azonnal HUFBAU Hűségkártya tulajdonos leszel, annak számtalan további előnyével. Ekkor még valószínűleg sorban állás nélkül játszhatsz számtalan játékkal és élményelemmel, ingyenesen.

Garantáljuk, hogy ha az első 100 között érkezel, hűségkártya regisztrációt követően átveheted ajándékcsomagod, mely tartalmaz egy 1500 Ft értékű étel-ital vouchert, meglepetés ajándékot, és "priority" torta vouchert, amellyel elsők között jutsz a születésnapi tortaszelethez.

Ugye érdemes időben érkezni?

10:30 Megnyitó, köszöntő

Ovádi Péter országgyűlési képviselő köszöntője és Schneiderné Piedl Anna a Piedl-Ker Kft. ügyvezető igazgatójának megnyitója.

 

Méz Rádió

A Méz Rádió a szülinapi partiról élőben sugároz, így lehetőséged lesz, hogy a helyszínen a kívánságműsor részese légy. Kérj egy pörgős számot és küldd egy rövid üzenettel barátaidnak, családodnak vagy akár a szomszédodnak!

 

Ugrálóvár – „Elefáni”

A gyerekeknek (és sokszor a felnőtteknek) felhőtlen, boldog pillanatokat szerez egy csodálatos ugrálóvár. A gyerkőcök szabad, kötetlen és biztonságos játéka, az ugrálóvár is várja a kicsiket és a nagyobbakat is, a veszprémi HUFBAU Építőanyag- és barkácsáruház 1. szülinapi partiján.