Ismerj meg bennünket!

 

A hbarkacs.hu webáruház üzemeltetője a Piedl–Ker Kft. családi vállalkozás, amely a HUFBAU Csoport tagja és egyik alapító tulajdonosa. A Piedl-Ker Kft. 2004 óta proaktív szereplője a hazai építőanyag-piacnak. A hbarkacsaruhaz.hu webáruház mellett Balatonalmádiban, Balatonfüreden is építőanyag kereskedéseket működtet, illetve a veszprémi HUFBAU Építőanyag- és barkácsáruház tulajdonosa és üzemeltetője is egyben. A közel két évtizedes töretlen siker, az óriási tapasztalat, a kiváló kapcsolat a gyártókkal, beszállítókkal és nem utolsó sorban az építőanyag- és barkács-piac mély ismerete garantálja a webáruház vásárlóinak a szakértelmet, a biztos működési hátteret és a kiváló ár-érték arányt.

 

Az indulásakor alig párszáz milliós forgalmat bonyolító és néhány fős létszámmal működő cégünk, az elmúlt évek dinamikus fejlődését követően mára több, mint 60 munkavállalót foglalkoztat és a cég éves árbevétele 2021-ben átlépte a 4 milliárd forintot.

 

A Piedl-Ker Kft. az indulástól töretlenül hisz a partnerségben és hisz abban, hogy a munkatársaink kiemelkedő szaktudásával, tapasztalatával, színes választékunkkal, széles raktárkészletünkkel és versenyképes árainkkal hozzá tudunk járulni a Te korszerű, környezetkímélő, innovatív és gazdaságos építőanyagokból tud megvalósítani álmaid otthonát, kényelmes nyaralód, feltöltődést biztosító kertedet. Igyekszünk széles palettán biztosítani nem csak a fal, szigetelés, tető, tetőtér, ajtó, ablak, szaniter, gépészet, csempe, járólap, kert, kertépítés, festék és szerszám területeken, hanem a munkavédelem és a munkaruházat minőségi kínálatát is.

 

 

Összességében garantáljuk a széles választékot, a versenyképes árakat és szakértelmet az építőanyag, a szerszám, a szerszámgép, a festék, a burkolat, a csempe, az ajtó, a tetőtéri ablak, munkaruha és munkavédelem termékek mellett a kert és szabadidő kiegészítőitől a virágkarótól, a díszkavicstól, az öntözéstechnikán keresztül a térkőig és grillig.

 

Aktuális trendek – hozzáértő kollégák

Folyamatosan nyomon követjük az aktuális trendeket, követelményeket, mivel az építőanyagok, szerszámok, festékek, burkolatok, csempék, tetőtéri ablakok és fürdőszoba kialakítások nem csak a munkát jelentik számunkra, hanem egyben a hobbinkat is.
Így számtalan ötlettel, javaslattal tudjuk biztosítani az Ön terveinek, céljainak hatékony megvalósítását.

 

Partneri kapcsolatra törekszünk

Rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut a kapcsolattartásra, de bennünket keress bizalommal emailben, telefonon vagy akár személyesen, mert a szakértő munkatársaink nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a legideálisabb megoldást javasolják. Biztosítjuk a gazdaságos anyag- és eszközbeszerzésedet, figyelembe véve pontos igényeidet.
Partneri kapcsolat kialakítására törekszünk.

 

Szeretnénk elérni, hogy Te is partnert láss a Piedl-Ker Kft. csapatában, akikkel akár egy otthon megteremtése, felújítása gördülékenyen és gazdaságosan megvalósítható.

Az építőanyagok, szerszámok, festékek, burkolatok, csempék, padló- és falilapok, tetőtéri ablakok mellett többféle szolgáltatással is igyekszünk hozzájárulni, hogy az építkezés, felújítás vagy barkácsolás a legkevesebb stresszel járjon.

 

Szakértelemmel és szeretettel várunk Téged is!