A munkaruházatnak számos feladatát, szerepét ismerjük. Védje a testünket, legyen praktikus a szakmánk eszközei szerint, legyen strapabíró, legyen könnyen tisztítható és sorolhatnánk az elvárásainkat. Emellett nagyon fontos, hogy kényelmes viseletet biztosítson és lássuk be, hogy egyre fontosabb, hogy legyen trendi.

A veszprémi Hufbau Építőanyag- és barkácsáruház termékválasztékának kialakításakor külön fókusz került a munkaruha és munkavédelem termékeinek kiválasztására. Természetesen elsődleges szempont a biztonság, de a kényelem, a praktikum és a divatos megjelenés is kiemelt szempont.
A munkaruházat tekintetében széles választék került kialakításra, ahol megtalálható a munkanadrág, rövid és hosszú kivitelben, a munkapóló, a munkazakó, a munkakabát, munkaing, munkadzseki, munkapulóver, easy soft shell dzseki, thermo aláöltözet, láthatósági dzseki, kabát, nadrág, esőkabát, esőnadrág vagy akár a munkasapka, munkamellény, munkazokni.
Számtalan munkacipő, munkabakancs, gumicsizma közül lehet választani. Védőkesztyűkből is szinte minden szakmához a polcról elérhető a vágásbiztos kesztyű, a szerelő kesztyű, a nitril bevonatú, a latex bevonatú pamut alapanyagú kesztyű vagy akár a kertész kesztyű.
 

A munkaruházat mellett a munkaruházati kiegészítők is elérhetők a Hufbau Építőanyag- és barkácsáruházában Veszprémben. A térdvédők, a térdeplő betétek, a bőr öv, a szerszámtartó öv, a térdelő szivacs vagy akár a festő és permetező overálok mind-mind azt szolgálják, hogy a munkavégzés a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb legyen. A munkaruházati kiegészítők választéka is kiváló, már bizonyított gyártók termékeiből kerültek kiválasztásra.
 

Első a biztonság! Ezért a munkaruha és a munkaruházati kiegészítők mellett a munkavédelem termékei gondosan kerültek kiválasztásra, Így elérhető a hegesztőpajzs, az automata hegesztő fejpajzs, az aktív szénnel és szeleppel rendelkező pormaszk, az FFP2 és FFP3 típusú pormaszk, a védőszemüveg, a védősisak, az arcvédő pajzs, 2 vagy 3 pontos zuhanásgátló, a fülvédő, a füldugó, vagy akár a rögzítőkötél.

Munkavédelem, munkaruházat és munkaruházati kiegészítők terén a minőség és a széles termékválaszték biztosítja, hogy a munkavégzés ideje alatt kényelmesen, praktikusan, biztonságosan és nem utolsó sorban trendi megjelenéssel végezzük a feladatokat.

 

Látogass el Veszprémbe a Tartu utca 1. szám alatt lévő Hufbau Építőanyag- és barkácsáruházba vagy tekintsd meg a választékot online!

 

Szeretettel várunk!