Először is biztonságot, védelmet nyújt, de azt szeretnénk ha esztétikus is lenne, hiszen az első benyomás a kerítésen kívül kezdődik. Számos lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy praktikus és esztétikus kerítést válasszunk, építsünk. Viszont sok esetben azt fogjuk tapasztalni, hogy magas bekerülési költség vagy sok-sok kompromisszum árán valósul csak meg a kerítésünk.
A jó hírünk az, hogy létezik olyan kerítés, amely egyszerre teljesíti a praktikusság és az esztétikus megjelenés elvárásait. Ez a kerítés a 3D táblás kerítés, kerítéselem.

 

A 3D táblás kerítés előnyei

Minden stílusú épülethez illeszkedik.
Legyen szó egy minimál stílusú vagy akár egy vidéki bájjal rendelkező házról, a 3D táblás kerítés mértéktartóan, de határozottan teszi a dolgát.

 

Gyors, egyszerű telepítés

A 3D táblás kerítés telepítése gyors és egyszerű. Hiszen számos kiegészítő biztosítja a hatékony kivitelezést. Kiforrott, a gyakorlatban is bizonyított kerítésrendszerről beszélhetünk, amelyben rendelkezésünkre áll a kiskapu, nagykapu, toldók, végzárók, rögzítőcsavarok, toldókapcsok és akár automatizálhatjuk is a kapukat.

 

 

Kifejezetten tartós, időtálló megoldás

Háromszög bordával merevített táblás kerítés időtálló megoldás, mivel a 4 vagy 5 mm vastagságú huzalok függőleges száltávolsága 50 mm, míg a vízszintes száltávolsága 200 mm.

 

Gondozásmentes kerítés

A 3D táblás kerítéselem a tűzihorganyzott + porszórt felületvédelmének köszönhetően gondozásmentesek. Ellenáll a külső környezeti hatásoknak. Felületkezelésüknek köszönhetően időtállók.

 

Harmonikus megjelenés

A 3D táblás kerítés a rendszerben történő gondolkodásnak köszönhetően, egységes, harmonikus megjelenést biztosít, amely úgy illeszkedik a környezetbe, hogy a természet, a növények lesznek hangsúlyosak, legyen szó egy gyönyörű sövényről vagy akár egy fákkal és cserjékkel tarkított ligetről. Napjainkban egyre elterjedtebb megoldás a belátásgátló szalag használata, amely így a külső kíváncsi pillantásokat is távol tartja.

 

A 3D kerítés és a pénzügyek

A 3D kerítésrendszer esetén kijelenthetjük, hogy kifejezetten költséghatékony megoldást jelent a kerítések között. Teljesen pontosan előre kiszámítható a teljes bekerülés költsége és a telepítése nem igényel különleges eljárást, így a kerítés építésre is könnyebben találhatunk kivitelezőt vagy akár egy kis gyakorlattal és műszaki érzékkel mi magunk is nekiláthatunk. Bátran kijelenthetjük, hogy ár-érték arányban verhetetlen.

 

3D kerítés két alapszínben is

A táblás kerítésrendszer esetében alapból két szín közül választhatunk. Színfelár nélkül elérhető mohazöld (RAL6005) és antracit (RAL7016) színben is.

 

3D kerítéselem változatos méretekben

A kerítésrendszer 150 cm és 170 cm magasságú méretben is elérhető. Természetesen mindkét mérethez rendelkezésre állnak a kiegészítők is, ezzel is biztosítva a gyors és hatékony kerítésépítést.

Összességében elmondhatjuk, hogy a 3D táblás kerítés optimális megoldás lehet, mind új építésű családi házak, nyaralók, mind felújítás esetén is, de tökéletes ipari felhasználásra is. Tartós és hatékony védelmet biztosít, de esztétikus és két színben is beszerezhetjük színfelár nélkül. Biztosak vagyunk benne, hogy ha olyan kerítést szeretnél, amely hosszú távon is költséghatékony és gondozás-, karbantartásmentes, akkor a 3D táblás kerítéssel érdemes számolnod.

Kérd szakértő munkatársaink segítségét, hogy egy tűpontos ajánlat alapján, számodra a legjobb döntést tudd meghozni!