A parti szervezésében hatalmas energiát fektetett a veszprémi HUFBAU Piedl áruház csapata, mert szerette volna mindenki túlszárnyalni a tavalyi fergeteges partit. Így még több vidám programmal készültünk főleg a gyerekeknek, de a felnőtt vendégeinket sem hagytuk bőséges szórakozási lehetőség nélkül.

Fantasztikus időjárás mellett vette kezdetét, délelőtt 10 órakor a veszprémi HUFBAU Piedl Építőanyag- és barkácsáruház 2. szülinapi partija. Akik legkorábban érkeztek, HŰSÉGKÁRTYA regisztráció mellett értékes ajándékokkal lettek gazdagabbak.
A 2. szülinapi parti megnyitójára 10 óra 30 perckor került sor, ahol Porga Gyula, Veszprém város polgármestere köszöntötte a vendégeket és Schneiderné Piedl Anna a Piedl-Ker Kft. ügyvezetője nyitotta meg hivatalosan a veszprémi HUFBAU Építőanyag- és barkácsáruház 2. szülinapi partiját. Az ünnepélyes megnyitón részt vett Ovádi Péter országgyűlési képviselő és kormánybiztos is.

Tekintsd meg az eseményről készült fergeteges összeállítást!

Játékok, versenyek és kívánságműsor

Sok-sok vidám verseny került megrendezésre, mint például a kapura rúgó és dobó, a bűvöskocka kirakó, az ugrálókötél, a futóbicikli, a labdavezetés szlalomozással vagy akár a felnőtteknek szóló áruházi árukereső verseny. A kicsiknek a sok-sok érdekes játék mellett talán a két hatalmas ugrálóvár  okozta a legnagyobb örömöt, bár a lufihajtogató bohócnál és az arcfestésnél is csak vidám, mosolygó gyerekeket lehetett látni. A felnőttek körében a legnépszerűbb az élőcsócsó és Skoda személyautók tesztvezetése volt. Osztatlan siker és öröm övezte a helyi kívánságműsort és spontán koprodukcióban a vendég gyerekek és a HIKOKI munkatársa parádés előadása fokozta a jókedvet. Érdemes kiemelni, hogy a támogató partnerek standjainál is érdekes játékok vagy nyereményjáték várta a kicsiket és nagyokat egyaránt. A gyerekek körében központi szerepet töltött be Zsandár a csacsi, ami szelíden, békésen sétált a gyerkőcökkel a hátán. Persze, volt amikor megmakacsolta magát, de egy kis répa motiváció után újra szárnyra kapott.

 

Szülinapi torta/muffin

Nincs szülinap torta nélkül? Nem volt ez máskép a HUFBAU Piedl Építőanyag- és barkácsáruház 2. szülinapi partiján sem. A gyertya elfújása után, mindenkinek jutott a szülinapi tortából, esetünkben a szülinapi muffinból. Sőt! Többen voltunk, akik mindkét ízt megkóstoltuk. Azért, hogy senki se maradjon éhes, a szülinapon fenséges hamburgerek, csodás lángosok, hot-dogok, kürtös kalácsok közül lehetett választani. Az étel-ital kínálatot a csavaros fagyi koronázta meg.

 

 Kiemelt kedvezmények

Nagyon népszerű volt a csak és kizárólag ezen a napon elérhető számtalan kedvezmény is, illetve a pénztárban a 3 dobókockával történő dobás garantált kedvezményt biztosított, ezzel is játékossá varázsolva a vásárlást is.

 

Köszönjük, hogy együtt ünnepeltünk

Nagyon hálásak vagyunk és örömmel tölt el minket, hogy ilyen sokan eljöttetek, megtiszteltettek bennünket a jelenlétetekkel és köszönjük, hogy együtt ünnepeltünk!
Külön köszönjük a támogató partnereink önzetlen hozzáállását, a BAUMIT, az EINHELL, a FAKRO, a HELLY HANSEN, a KNAUF INSULATION, a HIKOKI, KEMIKAL, a NORTENE, a REVCO, a WIENERBERGER és a XELLA támogatását. Nagyon büszkék vagyunk, hogy az idei szülinapi partin még többen voltunk, mint egy évvel korábban és tisztelettel köszönjük mindenkinek, aki részt vett az eseményen, hogy a szombati napjának nagy részét a közös ünneplésnek szentelte.

 

 

A veszprémi HUFBAU Piedl Építőanyag- és barkácsáruház csapata már alig várja a következő szülinapi partit, hiszen újabb és újabb játékok, tervek és ötletek vannak már a jövőre nézve. 

Addig is sok-sok akciós és szuperáras építőanyag, burkolat, szaniter, festék, munkaruha, barkács, szerszám és kert termékkel várunk benneteket a hét minden napján!