HUFBAU Hűségkártya Neked

Építkezel? Felújítasz? Vagy még csak tervezed? Esetleg szívesen barkácsolsz?

A HUFBAU Hűségkártyát Neked találtuk ki. A HUFBAU Hűségkártya hasonló, mint egy törzsvásárlói kártya, csak sokkal több előnyét élvezheted, használhatod. Az alacsonyabb és akciós árak mellett HUFBAU Hűségkártya tulajdonosként jogosult lehetsz különleges ajánlatokra, kuponokra, szolgáltatásokra és akár ajándékokat is kaphatsz.

HUFBAU Hűségkártya = számtalan előny

A hűség érték és ezt a HUFBAU jutalmazza Neked. A jutalom számtalan, hónapról hónapra megújuló előny számodra. Ezek az előnyök kímélik a pénztárcádat és akár élménnyé varázsolhatják az építkezés, felújítás nehéz pillanatait.

Többet adunk

A HUFBAU Hűségkártya nem csak kedvező árakat biztosít Neked, hanem akár könnyebbé tehetik az életedet egy-egy olyan szolgáltatással, mint például a házhozszállítás, a 3D fürdőszoba tervezés, bel- és kültéri festékkeverés vagy akár a dedikált HUFBAU kapcsolattartó, aki a teljes építkezés, felújítás ideje alatt segít a számodra optimális anyagok és megoldások kiválasztásában.

Légy Te is HUFBAU Hűségkártya tulajdonos!

Gyorsan, egyszerűen lehetsz HUFBAU Hűségkártya tulajdonos. Az alábbi gombra kattintva azonnal a regisztrációs felületre érkezel és Te döntöd el, hogy virtuális- vagy plasztik hűségkártyád legyen. Töltsd ki egy perc alatt a regisztrációs felületet és kattints az Aktiválás gombra. Ezzel kész is! A HUFBAU Hűségkártya Szabályzatot, az Adatvédelmi tájékoztatót és a Belépési Nyilatkozatot is ezen a felületen éred el illetve ezen a felületen fogsz tudni belépni a Te saját fiókodba is. Ha nem akarsz egyedül regisztrálni, akkor látogass el áruházunkba vagy bármely üzletünkbe, telephelyünkre és szakértő kollégáink elvégzik veled a regisztrációt néhány perc alatt!

                                                                            

 

Pontgyűjtés

A vásárlásaid alkalmával használ a HUFBAU Hűségkártyát, így a pontgyűjtésed már el is indult. A pontgyűjtéseddel szerezd meg a alacsonyabb, akciós árakat, különleges ajánlatokat, kuponokat, szolgáltatásokat vagy akár az ajándékokat! Hasznos termékek, szolgáltatások várnak a Hűségkártya Kuponplázájában.

Extra pontok

Könnyen szerezhetsz HUFBAU Hűségkártya extra pontokat a dupla vagy akár tripla pontot érő ajánlatokkal. Névnapod és születésnapod alkalmával szintén extra pontokkal gazdagodhatsz.

Kedvezményes árak egész évben

A HUFBAU Hűségkártya biztosítja számodra egész évben a kedvezményes árakat, a különleges ajánlatokat. Hónapról hónapra folyamatosan megújuló Hűségkártya kedvezmények várnak áruházainkban, telephelyeinken.

Kíméld a pénztárcádat, legyen a tiéd a sok-sok különleges ajánlat és kupon!

HUFBAU Hűségkártya Neked

Építkezel? Felújítasz? Vagy még csak tervezed? Esetleg szívesen barkácsolsz?

A HUFBAU Hűségkártyát Neked találtuk ki.