A HUFBAU Építőanyag- és barkácsáruház egyben logisztikai központja és személyes átvételi pontja is a hbarkacs.hu webáruháznak. A valós, fizikai áruház széles választéka és meggyőző raktárkészlete biztosítja a gyors és széleskörű termék elérést a webáruház vásárlói számára.

 

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Dr. György László innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért és vállalkozásfejlesztésért felelős államtitkár, Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Brányi Mária Veszprém város alpolgármestere, Piedl György alapító, tulajdonos és Schneiderné Piedl Anna ügyvezető.

 

„Magyar anyagból, magyar technikával, magyar mesterekkel!”- kezdte az Országház építésénél használt jelmondattal megnyitó beszédét Dr. György László innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért és vállalkozásfejlesztésért felelős államtitkár. György méltatta a magyar családi vállalkozások tulajdonában álló HUFBAU-t, amely meghatározó szerepet tölt be a hazai építőanyag-kereskedelemben, és amely a most megnyílt áruházzal tovább erősíti a magyar vállalkozások piaci pozíciót.

 

Az ünnepségen köszöntőt mondott Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője, aki elismerte a beruházó, Piedl-Ker Kft. közel két évtizedes munkásságát, a régióban tett munkahelyteremtő erőfeszítéseit, amelyhez beszédében Brányi Mária, Veszprém város alpolgármestere is csatlakozott.

 

Kis Sándor, a HUFBAU Csoportot vezető HUF-BAU Csoport Kft. ügyvezető igazgatója, köszöntőjében kitért a Csoport kereskedelmi megújulása mellett a HUFBAU márka megújulására is.

 

 

Piedl György, a Piedl-Ker Kft. alapítója, ügyvezetője személyes hangvételű beszédében köszönte meg a közel húsz éves támogatást szakmai partnereinek, vásárlóinak, akik lehetővé tették a vállalkozás töretlen fejlődését. A mostani, több mint egymilliárd forint összértékű beruházás után a cég vezetését és az áruház üzemeltetésének stafétáját lányának adta át. A generációváltás jegyében tartott beszédében Schneiderné Piedl Anna, - akinek már a nevéhez fűződik a HUFBAU Áruház életre keltése, üzemeltetése -, a cég fő értékei, az innovációba, fejlesztésbe vetett hit mellett a munkatársak nyitási folyamatban mutatott alkotó, aktív szerepét méltatta.