Termékeink

 

Áruházunk és webáruházunk a barkács, festék és kerti termékek mellett a már megszokott HUFBAU áron kínálja a klasszikus építőanyagokat is: a teljes családi ház építése, felújítása egy helyről megoldható, akár a fal, a tető, akár a szigetelés, vagy éppen a belsőépítészeti munkák kerülnek középpontba. Készletről elvihető széles kínálat várja a fürdőszoba felújítókat, az otthonukat kifestőket, legyen szó

barkácsgépekről, festékről, festőszerszámokról, munkaruháról, vagy a kert népszerű kiegészítőiről a növénykaróktól, a díszkavicstól a térkőig.

 

Termékeink széles választéka biztosítja, hogy a professzionális felhasználású termékek mellett a barkács, ezermester termékalternatívák is elérhetőek számodra.

Versenyképes árakon kínáljuk az építőanyag, a szerszám, a szerszámgép, a festék, a burkolat, a csempe, az ajtó, a tetőtéri ablak, munkaruha és munkavédelem termékek mellett a kert és szabadidő kiegészítőit is legyen szó díszkavicsról, öntözésről, locsolásról, járdák, garázsbeállók kialakításáról vagy akár egy baráti kerti grillezésről.

A virágkarótól, a díszkavicstól, az öntözéstechnikán keresztül a térkőig és grillig.

 

A szakértelem grátisz

Az elmúlt közel két évtizedes tapasztalatunk a Te szolgálatodban. Keress bennünket bizalommal telefonon, emailben vagy akár személyesen is, ha szakértői segítséget szeretnél. A kiváló termékek mellett a szakértelmünk grátisz.

 

Termékcsoportjaink

6 fő termékcsoport határoztunk meg, a BARKÁCS, a BURKOLAT és SZANITER, az ÉPÍTŐANYAG, a FESTÉK és FESTŐSZERSZÁM, a KERT és nem utolsó sorban a MUNKARUHA, MUNKAVÉDELEM csoportokat.

 

 

A BARKÁCS termékcsoportba soroltuk az autóápolás, az épületgépészet, a gépkiegészítő, a jelölő eszköz, a légtechnika, a szellőzéstechnika, a mérőeszköz, a rögzítéstechnika, a szerszám, a szerszámgép, a vasalat, a világítástechnika és a zár, a lakat, a kilincs és a nyílászáró tartozék termékeket.

 

 

A BURKOLAT termékcsoportba a burkolási segédanyagok, a csaptelep, a csempe, a járólap, az élvédő, a burkolatváltó, a kád és tartozékai, a laminált parketta, a radiátor és kiegészítői, a fürdőszobai kiegészítő, kisbútor, WC rendszer, zuhany és zuhanyrendszer termékeit kínáljuk.

 

 

Az ÉPÍTŐANYAG gyűjtő alatt a betonacél, a vasanyag, a falazóelem, a gipszkartonozás, a habarcs, a vakolat, az alapozó, a nyílászáró, a tetőtéri ablak, a padlásfeljáró, a szigetelés, a vízszigetelés, a térkő, a vízelvezetés, a tető, a tetőcserép, az ereszcsatorna és annak kiegészítő termékeit helyeztük el.

 

 

A FESTÉK és FESTŐSZERSZÁM főcsoport a festék, a festőszerszám, a gipsz, a glett, a létra, a fellépő, a festőszalag, a fólia, a szilikon, a purhab, és a ragasztó termékeit foglalja magába.

 

 

A KERT termékcsoportba a grill, a kertépítés, a kerti gép, a kerti szerszám, a kertigép tartozék, a locsolás, és az öntözés termékei tartoznak.

 

 

A MUNKARUHA és MUNKAVÉDELEM főcsoportba természetesen a rövid és hosszú munkanadrágok, kabátok, pólók, munkavédelmi cipő, munkavédelmi bakancs, védőkesztyű, hallásvédelmi eszköz, védősisak, védőszemüveg, zuhanásgátló vagy akár jól láthatósági ruházat termékeit találod.

 

Összességében garantáljuk a széles választékot, a versenyképes árakat és szakértelmet az építőanyag, a szerszám, a szerszámgép, a festék, a burkolat, a csempe, az ajtó, a tetőtéri ablak, munkaruha és munkavédelem termékek mellett a kert és szabadidő kiegészítőitől a virágkarótól, a díszkavicstól, az öntözéstechnikán keresztül a térkőig és grillig.

 

Fordulj hozzánk bizalommal

Nem vagy biztos abban, hogy melyik termék lenne neked a legideálisabb? Fordulj hozzánk bizalommal, mert folyamatosan nyomon követjük az aktuális trendeket, követelményeket, ezért az építőanyag, szerszám, festék, burkolat, csempe, tetőtéri ablak és fürdőszoba termékek területén a legjobb megoldást javasoljuk számodra.

 

Válassz kedvedre a több ezer termék közül!

 

Szakértelemmel és szeretettel várunk Téged is!